Menu
Partners

Topicus – Deventer, Enschede, Zwolle, Nijmegen, Amsterdam, Leiden

Dit is het moment! Dat voelen we allemaal bij Topicus. Waarom? Omdat nergens zo enthousiast wordt gewerkt aan oplossingen die de zelfredzaamheid van de burger vergroten. Wij richten ons op belangrijke maatschappelijke vlakken als Zorg, Finance, Overheid en Onderwijs. Bijna iedereen in Nederland komt in aanraking met onze nuttige en vooruitstrevende digitale producten.

De sfeer is hier ongedwongen en informeel. Toch wordt er serieus en professioneel aan kleine en grote projecten gewerkt. Maar er is ook ruimte voor ontwikkeling van ondernemerschap en creatieve uitspattingen. We vinden het te gek als je het experiment niet schuwt. Van “Doe-Je-Ding-Dag” (kom maar op met je ideeën) tot het brouwen van een biertje (onze eigen Gifkikker). Die combinatie maakt dat we een gewilde werkplek voor veel studenten en starters zijn. Sowieso kennen we weinig verloop, dus bedenk goed of je bij ons binnen wilt stappen :-).

Better.be – Enschede
Transforming mobility worldwide
Krijg jij nooit genoeg van Java? Dan moet je onze programmeurs echt eens ontmoeten.

BetterBe is de hightech, internationale marktleider binnen de leasewereld. Onze technologie kent geen gelijke. Denk hun tientallen calculaties per seconde tegenover onze miljoenen. Toegankelijk gemaakt via onze eenvoudige, maar doordachte API. En bij ons wint altijd het beste idee, maakt niet uit wie het bedenkt.

Zoek jij een stage, afstudeerplek of baan? Ga naar betterbe.com!

Odin Groep – Hengelo
De Odin Groep is met 4 gespecialiseerde bedrijven de meest veelzijdige IT-organisatie van Oost-Nederland.De bedrijven binnen de Odin Groep hebben elk hun eigen expertise en werkterrein. De groep vormt voor hen de solide basis om te excelleren en elkaar te versterken. Bovendien biedt de Odin Groep de brede backoffice-ondersteuning die de bedrijven in staat stelt zich te focussen op hun specialismen − en zo hun eigen succes én dat van hun klanten te bevorderen.

TRIMM – Enschede
TRIMM is hét toonaangevende internetbureau van Oost-Nederland. Met meer dan 100 specialisten maken we mooie, creatieve en goed ontworpen internettoepassingen als sites, shops en portals. Dit doen we met passie en gedrevenheid voor nationale en internationale opdrachtgevers zoals Philips, KPN, TenCate, Universiteit Twente, Ziggo en Pentair.

Sinds 2006 heeft TRIMM een talentontwikkelingsprogramma waarin ongeveer 30 studenten ervaring kunnen opdoen binnen onze multidisciplinaire agile teams en gecoacht worden voor een optimale start van hun carrière. Kijk op www.werkenbijtrimm.nl om meer te weten te komen over hoe het is om bij TRIMM een stage, afstuderen of studierelevante bijbaan te hebben.

OVSoftware – Oldenzaal, Apeldoorn, Amersfoort, Den Haag, Münster (DE)
OVSoftware ontwerpt en ontwikkelt al ruim 40 jaar software voor het bedrijfsleven en de overheid. Ruim 120 software developers ondersteunen hun klanten bij het oplossen van automatiseringsvraagstukken. De vestiging in Oldenzaal is het hoofdkantoor voor de gehele groep en voert projecten uit voor en bij aansprekende klanten in Oost en Midden Nederland. Werken, stage lopen of afstuderen bij OVSoftware betekent waardering: je wordt beloond voor de inzet die je de afgelopen jaren hebt getoond in de collegebanken en daarbuiten. Je wordt losgelaten op uitdagende en leerzame projecten.

Moneybird – Enschede
Moneybird is ontstaan uit passie voor ondernemen. Het is een simpel maar volwaardig boekhoudpakket, dat gebouwd is om ondernemers tijd over te laten houden voor hun passie: ondernemen. We zijn een jong team, bestaande uit 25 mensen. Iedere dag zijn we bezig ons pakket verder te ontwikkelen en nog slimmer en eenvoudiger te maken in gebruik. Inmiddels maken al meer dan 100.000 zzp-ers en mkb-ers gebruik van Moneybird.

We hebben mogelijkheden voor stages/afstuderen, bijbanen en een fulltime functie voor na je afstuderen. Samenwerken, elkaar beter maken en innoveren zijn onderwerpen die continu spelen bij Moneybird. We vinden het belangrijk dat je breed inzetbaar bent binnen onze organisatie. Dus je hebt de mogelijkheid om veel te leren in een korte tijd. Naast werken houden we van taart, (bord)spellen, bbq-en en het organiseren van teamuitjes. Kijk voor meer informatie op https://www.moneybird.nl/werken-bij/.
Logo+Payoff_RGB

Voortman Steel Group – Rijssen
Voortman doet alles op het gebied van staalbouw. Van het ontwikkelen van staalbewerkingssystemen tot het bouwen van complete bedrijfspanden. Met zeven innovatieve en internationeel opererende ondernemingen versterken ze elkaar en delen ze marktkennis om het productieproces constant te kunnen verbeteren.

Nedap – Groenlo
Bij Nedap creëren we innovatieve technologie en toegankelijke oplossingen. We stimuleren onze klanten en gebruikers door middel van beter denken. Denken over wat de technologie voor hen zou moeten doen en de manier waarop gebruikers er mee willen werken. Het toevoegen van waarde aan de processen van onze klanten is wat ons drijft.

Werken bij Nedap betekent vrijheid en automatisch verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor je eigen rol en daarmee ook voor de impact die je hebt op de problemen van de klant. Of je nou een software-ontwikkelaar, een sales manager, marketeer of technische ondersteuning bent. Hoe cool het is om te werken bij Nedap, kunt je zelf ervaren. Bezoek een van onze talent events of neem gewoon contact met ons op.

Studieboekencentrale
Studieboekencentrale is dé schoolboeken leverancier van Saxion. met hun eigen winkel in het Saxiongebouw haal je hier makkelijk en snel je schoolboeken. Ook het verkopen van de boeken die je niet meer gebruikt kan bij de Studieboekencentrale.